Valuasmusical sponsoren

Het Valuascollege heeft de ambitie om met haar musicalopleiding -en musical de beste van Nederland te worden!
De afgelopen jaren hebben we hard aan de weg getimmerd en met veel succes. Al 25 jaar verzorgen wij grote musicals in een steevast uitverkochte Maaspoort, we hebben twee Amateur Musical Awards (AMA) gewonnen en onze (oud-)leerlingen excelleren op dit moment in 80% van de landelijke musicals (o.a. Dagboek van een Herdershond, Grease, Aladdin, Aïda, The Rocky Horror Show en Het was Zondag in het Zuiden!).
Ook treden ze op in veel regionale voorstellingen zoals Venlose Revue, het Volkstheater Frans Boermans, de Passiespelen, Stichting Musical Stella Duce en Stichting Stimulans.

Dat we bij de musical Side Show gevolgd werden door L1 met een indrukwekkende documentaire over een musical in coronatijd is een bewijs dat we gezien worden! (te zien via deze link).

Feit is ook dat de leerlingen skills op doen die ze in hun latere werkveld goed kunnen gebruiken, denk aan samenwerken, plannen, presenteren en verantwoordelijkheid nemen!

Simpel gezegd: de school biedt topkwaliteit en geeft toptalent op het podium een kans!

U kunt zich vast voorstellen dat, naast de inzet van vele vrijwilligers, het hebben van financiële zekerheid voor ons belangrijk is. Om dit naar de toekomst structureel te kunnen blijven bieden hebben we uw hulp nodig. Bijvoorbeeld door te zorgen dat onze voorstellingen uitverkocht geraken (denk hierbij bijvoorbeeld aan een geschenk voor uw personeel) of via een financiële bijdrage.
Wij bieden u als tegenprestatie naamsbekendheid via onze socials en programmaboekje of exposure in de Maaspoort. Wat dacht u van een rondleiding achter de schermen voorafgaand aan een voorstelling of het bijwonen van doorloopdagen. Zelfs het met voorrang reserveren van kaarten voor uw medewerkers is een optie.

Wilt u contact met ons opnemen, dat kan via: sponsoring@valuasmusical.nl.