Vraag-en-antwoordpagina

Presentatie

Op vrijdag 12 maart is er om 21:00 uur een presentatie gegeven over het nogmaals verplaatsen van de uitvoeringen van Side Show naar kerstvakantie 2021-2022.

Vragen en antwoorden

Ik studeer volgend jaar. Kan ik nog meedoen?

Ook als je niet meer op het Valuascollege zit, mag je nog meedoen. De exacte (on)mogelijkheden bekijken we per persoon: neem even contact op met iemand van de crew om daarover te spreken en om samen een plan te maken.

Wanneer en hoe kunnen we beginnen met decorbouw?

Goed nieuws: er mag weer gebouwd gaan worden met een kleine groep, waarbij we ons natuurlijk aan de geldende maatregelen moeten houden. Er komt vlug een bericht hierover in de decorbouw-appgroep.

Weten jullie al iets over de repetitiedagen?

De repetitiedag van zondag 13 juni zal gaan vervallen. We zijn van plan om in ieder geval repetitiedagen te plannen op 27 en 28 december. Verder is alleen bekend dat de nieuwe repetitiedagen na de zomervakantie gaan plaatsvinden.

We willen de data van de repetitiedagen in april bekendmaken, maar eerst moet er meer duidelijkheid komen over ontwikkelingen van de maatregelen.

Blijven de geknipte stukken weg uit de musical?

Daar is op dit moment nog niet over nagedacht. Dat zal afhankelijk zijn van de geldende maatregelen en van het aantal dagen dat De Maaspoort beschikbaar gaat zijn: als we twee voorstellingen op een dag moeten/willen spelen, dan willen we misschien gebruik maken van de anderhalfuursversie (zonder pauze).

Ik zit volgend jaar in mijn eindexamenjaar. Gelden de uitzonderingen op de regels dan ook voor mij?

Bij elke Valuasmusical hebben leerlingen in hun eindexamenjaar gezeten. Steeds bleek de Valuasmusical qua planning de meest ideale hobby, want de repetities worden precies afgestemd op het schoolprogramma: we houden bijvoorbeeld geen repetities tijdens de toetsweken. Daarom gelden de uitzonderingen op de regels alleen voor deelnemers die niet meer op het Valuascollege zitten.